top of page

Жилищният комплекс Bel-Air Sofia

Жилищен комплекс

Проекта включва изграждането на общо 5 жилищни сгради ситуирани в една от най-предпочитаните и красиви части на гр.София а именно Малинова Долина, в непосредствена близост до „Ринг Мол“ и IKEA.
Жилищният комплекс Bel-Air Sofia се вписва хармонично в средата, в която е ситуиран. Цялостната му визия е базирана върху основните опорни точки планината, природата и градът. Комплексът се състои от пет сгради, които ще бъдат изграждани поетапно. Сградите са разположени свободно в южната част на имота и представлява многофамилни жилищни сгради със сутерени. Комплексът ще разполага с двор с две детски площадки, тенис корт, градина за разходка на домашни любимци, а партерните апартаменти ще имат и собствен отделен двор за лично ползване. Сградите ще бъдат изпълнени с висококачествени материали. Фасадите с окачена вентилируема фасада от висок клас. Дограмата ще бъде алуминиева с прекъснат термо мост, с монтирани външни ролетни щори.
Всяка от сградите включва сутеренно ниво, осигуряващо удобно паркиране на живущите в самостоятелни гаражни клетки и паркоместа. Комплексът разполага и с външни паркоместа. в имота са разположени пет сгради на основното застрояване. Сградите са разположени свободно в южната част на имота и представлява многофамилни жилищни сгради със сутерени. Образът на целият комплекс е в духа на съвременната архитектура на жилищния квартал в град София, където е ситуирана сградата и отразява в пълна степен нейното предназначение. Взети са предвид местополжението на терена, характера на природната среда и функционалните нужди на сградата.

bottom of page