top of page

ДРУЖБА EAST

Mногофамилна жилищна сграда

“Дружба east” представлява многофамилна жилищна сграда, с апартаменти, офис, детска занималня, гаражи и паркоместа. Сградата се намира в кв.Дружба 2, на ул.“Обиколна
“.Самият квартал и неговите околности претърпяха значителни подобрения в своята инфраструктура през последните години. Това добавя допълнително предимство към местоположението му, превърщайки го в комуникативно място, с лесен и бърз достъп.
Избрахме локацията заради добрата инфраструктура, бързата комуникативна връзка с града, и не на последно място, близостта на парка, която предоставя отлична възможност за разходка на чист въздух или практикуване на спорт. Централната част на града е леснодостъпна както с кола, така и с удобния градски транспорт в близост.
В близост до сграда са разположени големи търговски вериги, училища, детски градини, спирки на градския транспорт, и Метростанция „Дружба“.
Постарали сме се да проектираме модерна среда, функционални и светли жилища, всичко от което се нуждае едно съвременно и модерно семейство.
Сградата е разположена върху площ от почти 10 000 кв.м., което ни позволи да обособим 78 апартамента, просторна детска занималня и офис, които са разположени на партерно ниво. Паркоместа и гаражи на партерно и сутеренно ниво.
Предлагаме Ви двустайни апартаменти с квадратури от 59 кв.м. до 68 кв.м, които в последните години се предпочитат от младите семейства.
Тристайните апартаменти са с площ от 82 кв.м. до 100 кв.м. и те остават най-предпочитаният избор за покупка от семействата с деца.
В проекта ще ви предложим и няколко едностайни апартамента, които са най-търсените на пазара за инвестиция.
Всички апартаменти са с добро изложение, някои от тях Ви пренасят директно в планината, а други към градската среда. Всички жилища са светли, и функционални, което ги прави лесни за обзавеждане. За повече информация 0895 490 767 и контактите на сайта.

bottom of page