top of page

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

ИЗОЛАЦИЯ        ДОГРАМА        АСАНСЬОРИ        ИНСТАЛАЦИИ        ОБЩИ ЧАСТИ        АПАРТАМЕНТИ        ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ

ИЗОЛАЦИЯ
Един от най-важните елементи за комфорта и енергоефективността на дома е изолацията - както топло, така и звукоизолация.
Нашият подход е да използваме интегрирана топлоизолационна система от марка с ниво на качество като BAUMIT и подобни. Системата се състои от фасаден експандиран полистирен /EPS– стиропор/ - 10 см, който се отличава с контролираната едрина на зърната. 
Полага се армираща стъклотекстилна мрежа за поемане на напрежения. Интегрираната топлоизолационна система е с гарантирани граници на скъсяване и удължаване при температурни промени.
Крайното покритие на интегрираната топлоизолационна система е структурната мазилка - силиконова, силикатна или полимерна, която се отличава със следните качества - водоотблъскваща, негорима, устойчива на външни въздействия, еластична и с ниска склонност към замърсяване, много добра механична устойчивост и не на последно място – висока паропропускливост.

ДОГРАМА
В нашите проекти ние монтираме високо енергийно-ефективна 5 камерна или повече PVC или алуминиева дограма с гарантиран произход.
Както за всичко друго в нашите проекти, така и тук, ние работим с висококачествени производители от класа на Schuco.
Дограмата обикновено е остъклена с троен стъклопакет – външно високо енергийно, средно бяло стъкло и вътрешно нискоемисионно стъкло, за намаляване на топлинните загуби през зимата и ограничаване преминаването на UV – лъчи и топлината през лятото.

АСАНСЬОРИ
Бързината и сигурността са основни характеристики при пътническите асансьорни уредби, но комфортът идва и от комбинацията с естетичен вид. Ето защо ние предпочитаме производители от ранга на KONE, OTIS, SCHINDLER или подобен клас (със съпоставими технически характеристики и параметри). 
Асансьорите, които монтираме в нашите сгради имат минимум следните основни характеристики:
- Автоматични врати, произведени от материал инокс.
- Луксозна кабина с облицовка от иноксови плоскости, с вградено огледало и дръжка инокс. Подът на кабината е спрямо архитектурния проект на конкретната сграда.
- Антивандални и съобразени с концепцията за осъществяване на „Достъпна среда” за хора с увреждания.

ВОДОПРОВОДНА ИНСТАЛАЦИЯ
Изпълняваме с висококачествени полипропиленови тръби от водещи европейски производители тип Енбра/ COES/ FV Plast/ Pipelife/ Instaplast или подобни (със съпоставими технически характеристики и параметри).
Монтираме водомери с дистанционно отчитане.

КАНАЛИЗАЦИОННА ИНСТАЛАЦИЯ
Сградната канализация изпълняваме от дебелостенни PVC тръби на водещи европейски производители тип PVC Капитан дядо Никола/ Пайп Индъстриал/ Pipelife или подобни (със съпоставими технически характеристики и параметри).

 

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ

Силнотокова инсталация - в апартаментите изпълняваме от мостов проводник. Монтираме апартаментни табла с предпазители, с дефектнотокови защити, ключове и контакти,  стълбищен автомат и осветителни тела по стълбището.

Слаботоковата инсталация се изпълнява по проект за съответната сграда.

Интернет инсталацията изпълняваме обикновено с FTP кабел категория 5e.
Към всеки апартамент се монтира домофонна система.

ОБЩИ ЧАСТИ 
Общите части на всяка сграда се довършват до най-малък детайл.
Всяка сграда има свой собствен интериорен дизайн и ние държим той да е изпълнен по най-добрия възможен начин, като избираме съвременни и практични подходи за обзавеждането на частите, използвани от всички живущи в нашата сграда.

АПАРТАМЕНТИ
Знаем, че индивидуалният подход за нашите клиенти е много важен, ето защо оставяме възможността всеки да прецени как да бъде завършен неговият дом и предаваме нашите апартаменти съгласно българския държавен стандарт. 
Подовото покритие е от циментова замазка – нивелирана и механично пердашена, за постигане на равна и гладка повърхност. За защита от ударен шум, под замазката, се полага звукоизолационна мембрана.
Стените и таваните са измазани с машинна гипсова мазилка, нивелирана, монтирани поцинковани ръбохранители. 
Монтираме проводници, съгласно проекта до конзолите на контактите и лампените излази, както и ключове и контакти. Монтираме розетка за интернет.
Изграждаме комин, необходим за вентилацията на сградата. 
Монтираме проводници за електрическо захранване и монтирани тръбни пътища за климатици за определен брой стаи, съобразени спрямо проекта и изисквания за съответната сграда. 

ПАРКОМЕСТА И ГАРАЖИ
Подовото покритие е с шлайфан бетон или унипаваж. 
Стените (ако има) измазваме с вароциментова мазилка по тухлени стени.
Таваните са от стоманобетонна плоча.
Монтираме необходими електро проводници, съгласно всеки проект до конзолите на ключовете и лампените излази. Монтираме и съответните ключове и контакти.

rock-wool-fiberglass-insulation-staff-ma
TROCAL-88-MD-Standard-weiss-1.jpg
lift.jpg
technician-checking-water-system-nodes_e
electrician-engineer-work-tester-measuri
interior-design-modern-building.jpg
minimalist-empty-room-with-gray-wall-3d-
23.jpg
< Back

След грубия строеж идва времето за всички довършителни работи. Облицовки, настилки, зидария, замазка, боядисване и вертикална планировка,  са само част от всички дейности, които извършваме, за да придадем на вашия дом, бизнес център или сграда, перфектният стил и уют, съчетан с модерен и фукционален дизайн.

bottom of page