">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

">Жилищен комплекс

Жилищен комплекс " Orange Residence"

Сподели:  

Новостроящ се жилищен комплекс " Orange Rezidence" в ж.к"Люлин- 1". Жилищна сграда с офиси, магазини, подземни гаражи и шоурум. Намира се на бул.Сливница. В съответствие със съществуващата нормативна уредба, броят на подземните гаражи и паркоместата съответстват на броя жилищата и студията проектирани в сградата.
Във второ подземно ниво (кота -5,50) на жилищната секция са разположени 43 броя подземни паркоместа и складовите помещения на апартаментите. На това ниво са разположени и абонатните станции за отопление на сградата.
В първо подземно ниво (кота -2,50) на жилищната секция са разположени 42 броя подземни паркоместа и складовите помещения на магазините.
Входовете на жилищната секция и магазините са на кота +0,00.
Всеки магазин е със собствен санитарен възел и складово помещение в подземно ниво, като до него се достига посредством вътрешни самостоятелни стълби.
На останалите надземни нива са разположени жилищни етажи. Апартаментите на всеки етаж са с квадратура от около 60,70 и 80 кв.м.
В северната част на парцела е обособен шоурум.
На кота -5,50 е разположен подземен гараж с 6 броя паркоместа. До нивото се достига посредством рампа, чийто вход е от северозапад. Това е и рампата, която достига и до подземния гараж на кота -5,50 под жилищните секции.
На кота +0,00 е обособен шоурум. Той е еднопространствен, като позволява максимална флексибилност при експлоатация на помещението.
В северната страна на кота +7,10 е обособена и малка административна част.
Защо да закупите жилище в сградата?
Безкомпромисно качествено ново строителство от вече доказана се строителна компания.
Предимствата на средата включват спокойствие, високо ниво на сигурност, близост до спортни обекти и множество изградени детски площадки, учебни заведения и детски градини, търговски център. Най- голямото преимущество на територията в комуникационно отношение е наличието на метростанция в непосредствена близост.
Бърз и удобен достъп до центъра на София.
Модерна архитектурна визия и функционално вътрешно разпределение на апартаментите.
Строителни технологии и материали от последно поколение.
Отоплението е решено на ТЕЦ.
Възможност за индивидуални схеми на плащане.
Въвеждане в експлоатация декември 2021 година.