top of page

ДЕЙНОСТИ

КОИТО

ИЗВЪРШВАМЕ

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектантите на компанията са специалисти във всички проектни дейности на инвестиционното проектиране. Притежават огромен опит и богато портфолио от осъществени проекти, като основен акцент за тях е прилагането на най-добрите строителни практики и икономически най-изгодните решения.

Construction Managers
Wooden Hut
Red Wall & Stairs

ГРУБ СТРОЕЖ

Строителните ни екипи и бригади гарантират изпълнението на всеки етап от строително-ремонтните дейности с високо качество, съобразно Европейските стандарти. Спазването на всички срокове, без  компромиси с качеството също е един от основните приоритети в компанията.

СТРОИТЕЛНА

МЕХАНИЗАЦИЯ

Фирмата притежава всички видове механизация, машини и автопарк, нужни за изпълнение на проектите. Максимално ефективното използване на тази механизация е основен фактор за спазването на сроковете за строителство, а нашите техници и оператори на машини са специалисти в прилагането на тази стратегия. 

Fitness
Glass Buildings

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

След грубия строеж идва времето за всички довършителни работи. Облицовки, настилки, зидария, замазка, боядисване и вертикална планировка,  са само част от всички дейности, които извършваме, за да придадем на вашия дом, бизнес център или сграда, перфектният стил и уют, съчетан с модерен и фукционален дизайн.

ТЕХНИЧЕСКИ КОНТРОЛ

Техническият контрол се изпълнява от доказани експерти и е от първостепенно значение за нас. Всеки детайл от изпълнението на проекта се проверява щателно и прецизно, за да гарантира максималното качество на изпълнение, което е закон за компанията. Това е и в основата на политиката на СВ БИЛДИНГ.

Beautiful Landscape
Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg

ЕЛЕКТРО
СЪОРЪЖЕНИЯ

Електроинженери и специалисти по електрически инсталации с многогодишен опит отговарят за изграждането на електрическите 

мрежи и съоръжения във всеки обект, построен от нас. Всяка ел. инсталация се подлага на изпитания и се сертифицира преди да бъде пусната в експлоатация.

ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ

Водопроводните инсталации и канализацията се изпълняват в съответствие с най-високите европейски стандарти. Използват се само висококачествени модерни технологии и материали. 

Всяка система за ВиК се проверява внимателно от нашите инженери и се пуска в експлоатация след изпълнение на всички изисквания и стандарти.

Beautiful Landscape
bottom of page